Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Propozycja nowego Hacka

Oskar121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie było

Nie ma

i

Nie będzie

:)

czegoś takiego co łamie hasło do sejfu :)

Jeżeli nie wiesz to się nie odzywaj:

Co do hacka:

Po pierwsze musiał by łamać. ~9999 kodów

Potrwało by to jakieś 24h licząc "security lockdown".

Opublikowano

Jest możliwych 10000 kombinacji, tak jak napisał up wiesz ile by trwało aby bot wpisał pokolei wszystkie?

raz może się udać botowi od razu złamać a raz po 10 000 kombinacji. Ja bym mimo tego korzystał z czegoś takiego. bo jak ktoś wie w jakich sejfach szukać fajnych rzeczy to może się nieźle obłowić

Opublikowano

Jeżeli nie wiesz to się nie odzywaj:

Co do hacka:

Po pierwsze musiał by łamać. ~9999 kodów

Potrwało by to jakieś 24h licząc "security lockdown".

Po pierwsze ty się nie odzywaj

po drugie

Jest 10000 kombinacji

Jest 9000 ilości liczb

Jest 9990 ilości kodów PIN

Jest rożne cyfry w kodzie 4536

jeśli cyfry w danym kodzie PIN mogą się powtarzać to mamy do dyspozycji

10 x 10 x 10 x 10 = 10000 kombinacji 4 cyfrowych o powtarzających się cyfrach

10 x 9 x 8 x 7 = 5040 kombinacji 4 cyfrowych w których cyfry się nie powtarzają

9 x 10 x 10 x 10 = 9000 kombinacji 4 cyfrowych liczb o powtarzających się cyfrach 9 x 9 x 8 x 7 = 4536 kombinacji 4 cyfrowych liczb w których cyfry się nie powtarzają

Wyłączamy

1111, 2222, 3333, 4444, 5555, 6666, 7777, 8888, 9999 oraz 0000

Po trzecie żeby złamać to taki kod trzeba trochę czekać(w chuj) bo po błędnej odpowiedzi jest blokada i chwile czekasz

Po czwarte "~Kocham rap od lat, kocham tą muzykę od dziecka." I masz selene gomez na sygnie ... co gówno ma z tym wspólnego, chyba że pop to dla cb rap :)

Opublikowano

@up

Spokojniej

@t

Wątpie żeby ktoś się zgodził, zwłaszcza że to było trwało ponad 12h a może cie ktoś zabić przytym

+Trudno takiego hacka zrobić

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Po pierwsze ty się nie odzywaj

po drugie

Jest 10000 kombinacji

Jest 9000 ilości liczb

Jest 9990 ilości kodów PIN

Jest rożne cyfry w kodzie 4536

jeśli cyfry w danym kodzie PIN mogą się powtarzać to mamy do dyspozycji

10 x 10 x 10 x 10 = 10000 kombinacji 4 cyfrowych o powtarzających się cyfrach

10 x 9 x 8 x 7 = 5040 kombinacji 4 cyfrowych w których cyfry się nie powtarzają

9 x 10 x 10 x 10 = 9000 kombinacji 4 cyfrowych liczb o powtarzających się cyfrach 9 x 9 x 8 x 7 = 4536 kombinacji 4 cyfrowych liczb w których cyfry się nie powtarzają

Wyłączamy 1111, 2222, 3333, 4444, 5555, 6666, 7777, 8888, 9999 oraz 0000

Po trzecie żeby złamać to taki kod trzeba trochę czekać(w chuj) bo po błędnej odpowiedzi jest blokada i chwile czekasz

Po czwarte "~Kocham rap od lat, kocham tą muzykę od dziecka." I masz selene gomez na sygnie ... co gówno ma z tym wspólnego, chyba że pop to dla cb rap :)

Po jaką cholere się na niego rzucasz? Ma racje, nie wiesz a mówisz, Twój pierwszy post nie wprowadził nic do tematu, napisałeś:

Nie ma - To wiemy

Nie było - To wiemy

Nie będzie - Tego nie jesteś pewien bo jest możliwe utworzenie takiego hacka, więc?

Opublikowano

No ty kurwo ruda jesteś naprawdę taki tępy? Odpierdol się od sygny, a pozatym jeżeli nie wiesz o co chodzi z cytatem to sklej wary. Najlepiej kurwa wstawię specyfikację komputera.

po poziomie twojej wypowiedzi widzę że masz koło 12-14 lat , wypowiedzi wyniosłeś z domu pewnie rodzice się tak do cb zwracali albo zwracają , przykro mi ;/

Co do sprzętu , nie muszę wstawiać specjalizacji bo jakieś dzieciaczek cebulaczek mi każe :) , to że TY i TWOI rodzice nie mają pieniążków na sprzęt to nie moja wina :/ , zacznij zarabiać coś tam wykombinuj albo wybij się na yt tak jak zrobiłem to ja :) (ale pewnie twój poziom inteligencji ci na to nie pozwoli :c )

ps. pisze się poza tym (Osobno) :)

Opublikowano

po poziomie twojej wypowiedzi widzę że masz koło 12-14 lat , wypowiedzi wyniosłeś z domu pewnie rodzice się tak do cb zwracali albo zwracają , przykro mi ;/

Co do sprzętu , nie muszę wstawiać specjalizacji bo jakieś dzieciaczek cebulaczek mi każe :) , to że TY i TWOI rodzice nie mają pieniążków na sprzęt to nie moja wina :/ , zacznij zarabiać coś tam wykombinuj albo wybij się na yt tak jak zrobiłem to ja :) (ale pewnie twój poziom inteligencji ci na to nie pozwoli :c )

ps. pisze się poza tym (Osobno) :)

Po tej wypowiedzi nie mam cienia wątpliwości o to ile Ty masz lat. Moim zdaniem użytkownicy tacy jak Ty nie powinni mieć praw wypowiadania się, nie pierwszy raz widzę jak rzucasz się na innego użytkownika z przysłowiowym "ryjem".

Opublikowano

Taki temat był już wiele razy poruszany na stronach związanych z hackami do Warz. Nie mniej nikt nie znalazł się jak dotąd chętny. Uważam, że jest to kompletnie nieopłacalne. Wtedy kiedy nie było zabezpieczenia po złym wpisaniu kodu to można było zrobić do tego jakiś skrypt. Jak wy myślicie, że program złamie taki kod w 5 min? przecież do tego potrzebne jest kilka/kilkanaście godzin. Musielibyście zostawić postać i czekać. Do tego 5 razy zdążyli by Was zabić, bądź zginęlibyście z głodu.
Polecam ogarnąć dobry esp, nie wykrywalny dla pb, a itemki same się znajdą.

Opublikowano

Po tej wypowiedzi nie mam cienia wątpliwości o to ile Ty masz lat. Moim zdaniem użytkownicy tacy jak Ty nie powinni mieć praw wypowiadania się, nie pierwszy raz widzę jak rzucasz się na innego użytkownika z przysłowiowym "ryjem".

z kilku osób których nie lubie na tym forum jesteś ty -,- , za wpierdalanie się w nie swoje tematy i posty :)

I jak byś debilu (Nie zauważył) pierwszy "Dodupiać" zaczęła się tamta dziecinka:)

"Jeżeli nie wiesz to się nie odzywaj"

"No ty kurwo ruda jesteś naprawdę taki tępy? Odpierdol się od sygny, a

pozatym jeżeli nie wiesz o co chodzi z cytatem to sklej wary. Najlepiej

kurwa wstawię specyfikację komputera."

Jeżeli tego nie widzisz to już nie moja woja :/

Taki

temat był już wiele razy poruszany na stronach związanych z hackami do

Warz. Nie mniej nikt nie znalazł się jak dotąd chętny. Uważam, że jest

to kompletnie nieopłacalne. Wtedy kiedy nie było zabezpieczenia po złym

wpisaniu kodu to można było zrobić do tego jakiś skrypt. Jak wy

myślicie, że program złamie taki kod w 5 min? przecież do tego potrzebne

jest kilka/kilkanaście godzin. Musielibyście zostawić postać i czekać.

Do tego 5 razy zdążyli by Was zabić, bądź zginęlibyście z głodu.

Polecam ogarnąć dobry esp, nie wykrywalny dla pb, a itemki same się znajdą

To jest dokładnie napisane , prócz Esp bo teraz znaleźć darmowy/płatny i po lekkim up'ie nie dostać bana to trochę trudne :D

Opublikowano

Taki temat był już wiele razy poruszany na stronach związanych z hackami do Warz. Nie mniej nikt nie znalazł się jak dotąd chętny. Uważam, że jest to kompletnie nieopłacalne. Wtedy kiedy nie było zabezpieczenia po złym wpisaniu kodu to można było zrobić do tego jakiś skrypt. Jak wy myślicie, że program złamie taki kod w 5 min? przecież do tego potrzebne jest kilka/kilkanaście godzin. Musielibyście zostawić postać i czekać. Do tego 5 razy zdążyli by Was zabić, bądź zginęlibyście z głodu.

Polecam ogarnąć dobry esp, nie wykrywalny dla pb, a itemki same się znajdą.

jaki ESP polecasz?

Opublikowano

Panowie nie jest od obrażania i kłócenia się, każdy ma swoje zdanie(z umiarem). Powinniśmy sobie pomagać i czasami poprawiać błędy jeśli jakiś użytkownik źle napisał a nie kłócić się. Temat już oblegany,flamewar. Close

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...